Cégbemutató

Az LR Health and Beauty System 1985-ben alakult Ahlenben. Jelenleg 29 országban vagyunk elérhetőek.

Kezdetekben parfümgyártással foglalkozott, ami már akkor nagy sikerhez segítette cégünket.

2002-től pedig elkezdődött az Aloe Vera termékek gyártása. Mexikói ültetvényeikről hozzák az aloe vera növényt, melyet kíméletes feldolgozás során, magas gyártási elvárásoknak megfelelően dolgoznak fel, a legmodernebb gyártó üzemükben.

Innovatív, rendkívül hatékony „Made in Germany” egészségügyi és szépségápolási termékeink erősítik vásárlóink egészségét és javítják jólétminőségüket.

A Seldia Európai Direkt Értékesítési Egyesület (European Direct Selling Association) a legjobb európai direkt értékesítési vállalatnak járó díjjal tüntette ki az LR-t 2015- ben.

Made in Germany pecsét“Made in Germany”

Az LR a garantáltan magas minőség képviselője. Ezt a remek minőséget minden nap, minden termékünk esetében igazoljuk. Minden étrend-kiegészítőt és szépségápolási cikk, ami Németországban készül „Made in Germany” logóval van ellátva.
Az LR-nél nagyon fontos a magas minőség. Az elmúlt év során Európa legmodernebb aloe vera gyártó üzemét nyitották meg Ahlenben.

Termékeink nagy része Aloe Verából készül. Az aloe vera megoldást nyújt számos problémára. Magas minőségi normáinkat független, elismert intézetek ellenőrzik, majd tanúsító bélyegzővel látják el termékeink.
A Fresenius Intézet garantálja az Aloe vera ivógélek állandó magas minőségét. Az IASC (Nemzetközi Független Aloe Vera Tanács) pecsétje pedig az aloe vera minőségét, mennyiségét és hatóanyagát igazolja.

IASC pecsétIASC
Az gyártási folyamat minden része az IASC szabályai szerint zajlik. Az LR termékek igen magas aloe vera tartalmával senki nem veheti fel a versenyt. Ezt garantálja az IASC tanács is, mely minden évben tanúsítja az LR termékeket. A sikert évek óta a hiteles IASC pecsét igazolja.
Dermatest pecsétDERMATEST
A Dermatest® Intézet, a kozmetikai termékeket tudományos elvek alapján vizsgálja és értékeli. Így a termékek használata biztonságos, hatásuk pedig mérhetőbb. A Dermatest® Intézet pecsétje garancia a vizsgálatokra, és a fogyasztási ill. gyártási biztonságra.
Fresenius pecsétFRESENIUS

Számos egyéb termékünk mellett az Aloe vera ivógéleket is ellenőrzi a Fresenius Intézet. Dr. Lars Lobbedey kiemeli: „A Fresenius Intézet nyugodt lelkiismerettel igazolja az LR Aloe Vera ivógélek folyamatos minőségét. Ezeket független és rendszeres ellenőrzésekkel garantáljuk.“